Totem

Totem NEDİR?

Totem kullanımı kitlelerin, etraflarındaki yapılardan haberdar olmalarını sağlamaktadır. Tasarımı tamamen müşteri beklentileri etkisi altındadır. Daha çok mesajın verilmek istenildiği durumlarda, haliyle ana tabla da geniş ebatlarda üretilecektir. Fakat sadece marka logosu içerecek tasarımlara ihtiyaç duyulduğunda bu durum söz konusu olmayacaktır. 3D ve 2D yapısıyla, dikkatleri üzerinize çekecektir. Tasarım ahenginin sağlanması adına altın, gümüş, krom ve ayna kaplamalar yapılabilmektedir. Paslanmayan tasarıma sahip olmaları, uzun süre boyunca sıkıntısız kullanım sağlamanıza avantaj sunacaktır. Diğer taraftan işletmeler dışında da kullanım oranları yüksektir. Bu nedenle olaya sadece ticari yönden bakmak mantıksız olacaktır. İnsani yönden de önemleri azımsanamayacak kadar çoktur.

TOTEM İMALATI

Dinlenme tesisleri, siteler, üniversiteler ve alışveriş merkezleri başta olmak üzere pek çok alanda kullanılan Totemci ürünleri, yapılarda yüksek kullanım oranlarına sahiptir. Yapıların işaretlemelerini temsil etmeleri, kendilerinin dikkat çekmesini sağlayacaktır. Ayrıca boyut ve tasarımsal olarak klasik tabelalardan farklı yönlerinin öne çıkmalarına öncülük edecektir. Her türlü renk ve model önerisine bürünebilmektedirler. Artık gelişen teknoloji, bina materyallerini de es geçmemiştir. Işıklı ve ışıksız modellerinde maksimum etki yaratılabilmektedir. Özellikle LED sisteminin enerji tasarrufu sağlayan, göz yormayan ve uzun ömürlü yapısı tercih edilmektedir. Bina tasarımına uygun renklendirmelerin yapılması, tarafımızca üstlenecektir. Çünkü bütünüyle markanızı temsil etmesi gerekmektedir. Dikkat çekmek uğruna şatafata boğmak, pasif müşterinin aklında soru işaretleri oluşturacaktır. Fakat ayarında yapılan tasarımlar bütün bunları ortadan kaldıracaktır.

ANKARA TOTEM

Hastaneler ve üniversiteler gibi devasa yapılarda dolaşan kitlelerin Totemler ve tabela sistemleri tarafından yönlendirilmeleri önem duyulmasına katkıda bulunmaktadır. Karmaşık yapılarda dolaşım, bazı detayların gözden kaçmasına yol açmaktadır. Ayrıca araç trafiğinde etrafta neler bulunduğundan haberdar olmak zordur. Fakat bu materyaller hem araçlarda hem de yaya olarak tanıtım misyonunu gerçekleştirmektedirler. Oluşumlarında dekoratif bileşenler kullanılmaktadır. Polikarbonat, kompozit ve pleksiglas plakalar kullanılarak ortaya çıkarılmaktadır. Dijital baskı ve folyo kesim işlemleri uygulanarak, bütünüyle göze hitap etmesine yönelik stratejiler yürütülmektedir. Kullandığımız ürünler, dış mekanlar için fazlasıyla dayanıklıdır. Herhangi bir çatlama, kırılma ya da eğilme gibi durumlar söz konusu olmayacaktır. Dayanıklı tasarımı yıllar süren konfora erişmenizi sağlayacaktır. Ayrıca ekstra bakım masraflarının çıkmamasına olanak tanıyacaktır. Sahip olacağınız sistemden her anlamda memnuniyetiniz referans alınacaktır.

BİNA TOTEMİ

Hizmet öncesi ve sonrası iletişimde kopukluk yaşamamak adına Totemler teminini tarafımızca edinebilirsiniz. Bu konuda sahip olunması gereken personel ve teknik donanımlara sahibiz. Ortaya çıkabilecek her türlü ürüne desteğimiz tam olacaktır. Herhangi bir iletişim kopukluğu ya da memnuniyetsizlik yaşamanız söz konusu değildir. Montaj aşamasına geçilmeden önce gelişim süreci için tarafınızla fikir alışverişi gerçekleştirildiğinden, görmediğiniz bir tasarımla karşılaşmış olmayacaksınız. Sizi şaşırtacak tek durum sunulacak ürünün kalitesi olacaktır. Çünkü dijital tasarımda bu kalitenin yansıtılması uçuk gelmektedir. Fakat sunum aşamasında gözle görülebilecek bir fark yaratıp, sektörünüzde öne çıkmanız için edinmeniz olumlu geri dönüşler sağlayacaktır.

Totem,Tabela,Ankara,Site Totemi,Bina Totemi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bina Totem Nedir?

Bina ve Site Totemleri

Totem Ankara